STAANDE ASBAK VAN DE BESTE KWALITEIT!

Asbakken.com heeft een ruime collectie staande asbakken en verkrijgbaar in de onderstaande modellen en kleuren, de staande asbak is van de zelfde (beste) kwaliteit als onze wandasbakken, en tijdelijk worden deze staande asbakken gratis bezorgt binnen Nederland.

Selecteer hier onder de staande asbak naar uw keuze voor meer informatie:

staande-asbak-rvs-deluxestaande-asbak-ral-9005-zwartstaande-asbak-ral-6005-groenstaande-asbak-ral-3000-roodstaande-asbak-ral-9010-witstaande-asbak-ral-5011-blauwstaande-asbak-geborsteld-rvs

De staande asbak is compact en vandalisme-proof, de asbak is afsluitbaar, afneembaar en gemakkelijk te reinigen en te plaatsen.  

Unieke staande asbak met logo!

Exclusief bij asbakken.com is het nu ook mogelijk om een staande asbak te voorzien van uw eigen logo of in uw eigen kleur zodat de staande asbak prima past bij de huisstijl van uw bedrijf, gemeente of instelling.

Deze exclusieve maatwerk staande asbakken zijn enkel verkrijgbaar bij een afname van minimaal 10 stuks en de levertijd is in goed overleg. 

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte stuur een e-mail naar info@asbakken.com of bel ons tijdens kantooruren op +31 (0)495 54 92 46.